Que els partits posen els seus interessos particulars per damunt dels de país no és quelcom massa nou. No tota la classe política ni tots els partits pensen només en ells però, sovint, la sensació és aquesta.

Un exemple és el del Ministre Corbacho, que deixa el ministeri per “ajudar” al PSC en les properes eleccions. No dic que un ministre no es pugui presentar a unes eleccions però, la sensació que deixa (sobretot pel que s’ha dit), és que deixa el ministeri per donar un cop de mà PSOE de Catalunya. Crec que, un canvi de ministre sempre suposa un petit trasbals pel govern d’un país. Implica una nova persona, un canvi en la manera de fer, una aturada perquè la nova persona s’incorpori a la rutina del nou càrrec,… i, la cosa s’agreuja encara més quan es parla d’un ministre de treball d’un govern espanyol, amb una economia que no funciona i un atur desbocat.

No és que consideri al Sr. Corbacho com a un bon ministre, si m’he de refiar dels números (l’atur), de moment, poca cosa positiva es pot dir del ministre. Però, tot i així, crec que un canvi en aquest ministeri no és el millor que hi pot haver en aquest moment. I en aquest cas, posa clarament l’interès de partit per damunt del del país. I això no em sembla bé.