Aquest matí he anat a buscar una bicicleta a l’estació que hi havia al carrer Villarroel cantonada Ronda Sant Antoni. He descobert que ja no hi havia estació! com que tenia la boca del metro al costat i no tenia ganes de començar a voltar buscant una estació, he agafat el metro.

Ara he consultat el web del Bícing i he vist que, presumptament, l’estació està una mica més amunt. Quan tingui temps ja ho comprovaré.

Tot mirant el web he tingut curiositat per veure el mapa de carrils bici a Barcelona. Ha trigat a obrisr-se (és una imatge que pesa molt!) i he vist que era prou recent: “actualitzat a: 21/05/2009″. Però… crec que l’única actualització recent del mapa és la data. Aquest mapa no serveix per res!

No hi ha res actualitzat, marca carrils inexistents, d’altres en projecte que ja fa mesos que funcionen, d’altres en projecte que ja estan fet però en un altre lloc, d’altres, simplement, no apareixen al mapa. Alguns exemples. El carril bici que uneix l’Av. del Paral·lel amb l’Av. Diagonal apareix com a projectat quan funciona des del setembre passat. El carril que hi ha a l’Av. de Colom (allà n’hi ha dos!, un pels costats del carril bus i un altre a la borera costat mar), simplement no surt al mapa!. El nou carril del carrer de Girona (funcionant més o menys des de Nadal), surt com a projectat però… al carrer Bruc!

Com he dit, l’única cosa actualitzada del mapa és la data ja que, el mapa en qüestió no s’assembla, en res! a la realitat. Per fer les feines tant mal fetes, crec que és millor no fer-les. No costa tant tenir un mapa així al dia…