Si, ja hi som!!! Dimarts passat, poc abans de les set del mati, vam comencar el viatge de Manali cap aqui. Vam passar diferents ports de muntanya (fins a 5300 metres!), vam dormir en un campament a 4200 metres (unes vistes espectaculars!) i, despres de dos dies tancats al cotxe… ahir vam arribar a Leh, a la “comarca” del Ladakh. El viatge va ser espectacular! La petita pega? el mal d’alcada a vegades no perdona i… a mi em va deixar fora de joc i el segon dia no vaig poder “disfrutar” tant del cami.

Avui ens hem estat per Leh, cal aclimatar-se ja que el poble es a uns 3500 metres. La llum i les vistes valen molt la pena. El cel te un color blau intens i les muntanyes, pelades de vegetacio, hi contrasten moltissim. Leh te un ambient tibeta, agradable. Avui ens hem muntat el plan per als propers dies: dema, visita a un parell de monestirs budistes propers. El cap de setmana, excursio (amb jeep) fins al llac Pangong Tso. I, la setmana vinent… tres dies de trekking! anirem amb guia, cuiner i alguns ases que ens portin el material (aixi pot caminar tothom, oi?).

L’anecdota del dia ha estat l’esperiencia de reservar el vol de Leh a Delhi. Primer no voliem fer el trekking i pensavem volar dilluns vinent per poder anar despres amb calma al Rajastan pero… Les coses aqui no son rapides: l’unic dia amb un vol per dues persones es el divendres vinent (14 d’agost), despres, fins al 24 ja no hi ha res! Hem anat una estona de cul, primer a una oficina d’una companyia… un problema tecnic no permetia reserves, despres a un cibercafe per comprar-los per internet… el sistema de pagament no funcionava, despres a una agencia de viatges… hem comprat els bitllets pero ens cobraven una pasta per pagar amb targeta… India es aixi :-)