Som a Dhramsala, concretament a McLeod Ganj, al nord de l’India. Aqui es on te la seu el govern tibeta a l’exili i on viu el Dalai Lama.

Fa un parell de dies, de Delhi vam anar amb tren fins a Amristar (cap al nord, prop de la frontera amb el Pakistan). El viatge va ser una experiencia… Amristar ans va decepcionar una mica. Potser esperavem arribar alla i fugir del caos de la capital pero… a petita escala, tot seguia igual. Vam visitar el temple daurat (principal temple dels sijs) i va valdre molt la pena. Entres descalc i amb el cap tapat, pero et passeges entre la gent que va fent les seves pregaries.

L’endema (ahir) vam agafar un taxi (el bus que haviem contractat no es va presentar -it is India-) fins a Dhramsala. Viatge emocionant, amb autobusos encallats al fang i tot!. A Dhramsala… bon rotllo. Nomes arribar, un monjo ens va guiar i practicament acompanyar fins l’hotel. Avui hem voltat, visitat el temple budista (on hi ha la residencia del Dalai Lama), passejat i, fins i tot, vist botigues on es podia entrar i preguntar!!!

Dema la nit, bus nocturn cap a Manali.