Ja som a l’India!!! (escrivim sense accents perque el teclat indi es un caos -com tot-!).

Vam arribar ahir la nit i a l’aeroport ja ens esperava el cotxe de l’hotel. Cop de calor i cap a un barri que creiem que es dels mes caotics de la ciutat, prop de l’estacio de tren de New Delhi. Dormir.

Avui, hem esmorzat a l’hotel (al terrat) amb musica a tope i un ventilador per fer-nos d’assecador del cabell. L’”informador turistic” de l’hotel ens ha dit que no podiem anar cap al nord com teniem planejat ja que les pluges han fet tallar les carreteres. Tot seguit ens ha ofert un tour per Delhi i Rajastan. Espavilat?

Ens hi hem resistit i hem anat cap a l’estacio per preguntar-ho i, si era bola, comprar els bitllets. Una experiencia. Primer un paio no ens deixava entrar, segons ell, calia bitllet. Un altre ens enviava a un altre lloc. Un tercer ens deia que ens hi portava (a una altra oficina),… Finalment, hem preguntat a un policia de turisme i, casualment, ningu ens ha impedit arribar a l’oficina per turistes. Ja tenim bitllet i aquesta nit marxem cap Amristar!!!

La resta dels dia hem fet el guiri pel Fort vermell i per la mesquita de Delhi (la mes gran del pais). Fa moooooolta calor! mai hem suat tant com avui!!!

Tot impacta. Gent, calor, cotxes,… i per sort, les olors son el menys emprenyador! Es tot un mar de sensacions en el que suposem que ens acostumarem…

Apa, cap al tren!