Ahir al vespre vaig tenir una grata sorpresa! Fa temps que amb la MªElena vam comprar una càmera digital compacta (Canon Power shot 75), n’estàvem molt contents però, darrerament, ha començat a fer una mica el burro i les fotos queden lleugerament cremades. Per l’antiguitat i el preu de les actuals, ens plantejàvem fer un “renove”. Però, fa temps que volta pel cap comprar una réflex i ja tenim dilema. Si renovem, aprofitem per comprar una réflex? comprem una altra compacta i més endavant ja caurà la réflex? val la pena comprar una réflex?

Ahir les preguntes es van resoldre per sorpresa. I, com a “premi” per haver dipositat la tesi (se’l mereixeria ella…), ahir al vespre es va presentar a casa amb una Canon EOS 450D!

Ens hem quedat amb Canon, si n’estàvem contents, per què canviar? és més, tot i que el canvi de compacta a réflex és espectacular, el fet de seguir amb la mateixa marca fa que, com a mínim, tinguis idea de com van els menús i els diferents programes. La càmera és una joia. 12 megapixels, pantalla de previsualització de 3 polzades, un objectiu 18-55 mm amb estabilitzador d’imatge, targetes SD, exposicions preprogramades, sistema d’autoneteja del sensor, … i un pes que, per ser la càmera que és, sorprèn, uns 500 gr. Manejable i de fàcil agafar.

De moment, tot el que hem fet és remenar una mica i fer alguna foto de proves. Ara toca llegir i rellegir el manual, practicar i aprendre. Tenia moltes ganes de tornar al món de les réflex! (n’havia tingut una amb rodet fa moooolts i mooolts anys).