Avui tenim nou portal informatiu de la “corpo”. Han unit els antics catalunyainformacio.cat i telenoticies.cat en el nou 3cat24.cat. Les adreces anteriors redireccionen a la nova. El canvi ha suposat un canvi total de disseny, molt més dràstic als canvis d’estil anteriors.

Sensacions… al nou portal és més modern, més similar a la majoria de diaris digitals. De fet, en la presentació ja s’explica que el portal vol ser un diari digital. Pel meu gust però, tot i que el disseny és més atractiu, ara tenim quelcom més caòtic, massa coses i massa desordenades. Quan s’entra a llegir una notícia, per exemple, has de baixar força abans no arribes al text, massa capçalera abans de la informació. No sé, no m’acaba de fer el pes. Sí, és més atractiu, però massa complex.

La cosa bona és que valoren i donen importància a la interacció amb els usuaris, comentaris en algunes seccions, enviar noticies a amics, interacció amb serveis com la Tafanera i Meneame,… També es mostren videos encastats en un flash, no és el millor, però permet que tots els usuaris ne poguem gaudir.

La nota negativa… no valida, era d’esperar, ni l’html ni el css. No sé si és això que fa que no l’acabi de veure 100% bé amb Firefox i Debian. És més, em carrega la màquina de manera descomunal.

(si algú ho mira, el meu bloc només passa el de css… però, tot i que reconec que no està bé, no sóc professional i, a més a més, tinc constància que el bloc es veu bé amb tots els navegadors).