Correu electrònic que he enviat als del Bícing.

Hola,
us escric per notificar-vos que, tot i que en les darreres setmanes heu estat anunciant la nova ordenança a la vostra web, avui, l’he incomplert.

De fet, fa dies que es veia que la incompliria però, com que encara no estava vigent, no la podia incomplir.

En primer lloc, fins avui no l’he pogut incomplir ja que avui ha estat el primer dia de la setmana en que he pogut fer ús del “servei” degut als greus problemes de connectivitat que tenen les estacions.

Bé, fa dies que preveia que, fent ús del Bícing, incompliria la nova ordenança. I ha estat així. Aquest matí, com cada dia, he anat a l’estació del Carrer Villarroel cantonada Ronda Sant Antoni. La primera bicicleta que m’ha ofert l’estació no tenia timbre. L’he deixat. No podia pas incomplir la llei que el mateix Ajuntament que gestiona el Bícing ha fet.

He tornat a passar la tarja. L’estació m’ha ofert una nova bicicleta, aquesta vegada, amb timbre (cosa rara, la majoria no en tenen)! Però, a la que m’he posat a circular he vist que els llums no funcionaven. Ni el de davant ni el del darrere. He pensat que podia canviar de nou la bicicleta però anava tard i fa temps que hi ha problemes amb la il·luminació de les bicicletes (a mi no em funcionen quasi mai i la majoria de bicicletes que veig circular de nit van a les fosques, fins ara però no incomplíem cap ordenança -crec-).

Així que, tot i ser encara fosc he seguit endavant, amb una bicicleta sense llums. La meva pregunta, si m’hagués parat un agent de la Guardia Urbana, a qui hauría multat? a mi per anar a les fosques? o l’Ajuntament, propietari del servei?

Bé, bàsicament això, sapigueu que, tot i que per la web heu intentat avisar molt als usuaris, per desgràcia, pràcticament sempre, per fer ús del vostre “servei” cal incomplir les ordenances municipals.