sps3.pngFa uns dies parlava d’un “encàrreg” que ens han fet a la feina: fer córrer els programes més comuns del nostre laboratori en una Play Station 3.

La idea ens fa il·lusió, és, a banda d’un repte, una bona oportunitat per fer quelcom relacionat amb la nostra feina però que a la vegada trenca una mica amb la rutina del dia a dia. A banda, si la cosa sortís bé, seria bo pel currículim i per l’economia del grup.

Bé, com que ens fa il·lusió i tenim ganes de compartir-ho i explicar-ho, el tema apassiona força, hem decidit obrir un web/bloc per anar explicant els avenços i informant de diferents novetats, recursos, enllaços, manuals,… Science on PS3. La idea és recompilar, a banda dels nostres progressos, informació diversa del món de la química/biologia computacional relacionada amb aquesta nova consola.

El web, és important dir-ho, és quelcom personal, no té res a veure amb l’ICIQ (el centre on els dos fem la tesi).

Pel que fa a l’idioma, tant el web com el bloc són en anglès. Sempre he pensat que cal donar preferència al català, fer de la nostra, una llengua útil en tots els camps. De fet, en començar el bloc (aquest), no em vaig ni fer el típic planteig de “si vull difusió cal fer-lo en anglès o castellà”, ni de conya, tenia claríssim que s’havia de fer en català. Però, Science on PS3, és un recurs i una eina més global, quelcom que esperem que rebi aportacions d’arreu i, ens agradi o no, l’anglès és necessari (no ens hem ni plantejat fer-ho en castellà).