Aquest matí, en agafar la bicicleta per anar a buscar el tren m’he adonat d’un canvi, important, a la bicicleta: el timbre! (i la clau del seient)

En anar a pujar el seient m’he adonat que la clau per fixar-lo era diferent, no em feu dir en què, però diferent. No sé si aquest canvi implica una millora, però és nou.

El canvi que sí que considero important… el timbre! Els timbres que porten aquestes bicicletes d’origen és de fireta i, segons he llegit a d’altres blocs, no està homologat. Són timbre per fer bonic i que s’acaben trencant al cap de poc… de fet, sovint, quan agafes una bicicleta el timbre ja no funciona i, en una ciutat on no hi ha gens de bicicivisme (ni per banda dels cotxes, ni vianant ni ciclistes), el timbre és ben necessari.

Bé, la bicicleta que he agafat (i d’altres que hi havia a la mateixa estació) tenia un timbre nou. Molt més ferm, crec que és “l’homologat”, el que toca, dura més i realment serveix per alguna cosa. Suposo que els de Clear Channel (l’empresa conscesionària) se’n deu haver adonat i van canviant els que es trenquen.

Bona iniciativa!