Fa uns dies us parlava de DellIdeaStorm, un portal tipus dig que havia obert Dell per veure què volia la gent. En el seu dia ja vaig comentar que la gent demana Linux. Han passat els dies i la petició és un clam i cada vegada són més les persones que ho demanen.

Doncs bé, sembla ser que algú de Dell s’ho llegeix i potser comencen a reaccionar: en el bloc “Direct2Dell” he llegit aquesta entrada: Dell to Expand Linux Options on l’empresa comenta la petició i ve a dir que per vendre ordinadors amb Linux preinstal·lat volen saber una mica més… i demanen que s’ompli una enquesta.

Apa, els interessats ja podeu demanar una mica més. Per cert, hi ha dues opcions que a mi m’interessen i no estan pas contemplades: català i Debian. Una de les preguntes demana quina llengua preferim, el català no hi és, però es pot marcar l’opció “other” i posar-hi català. El mateix passa amb Debian. Però bé, no és res que em tregui la son. La llengua… tots sabem que no és un problema en el món del programari lliure i la distribució, si alliberen ordinadors amb Linux de sèrie, vol dir que serà fàcilment accessible el tema drivers i similar (cal dir però que amb el meu no he tingut pràcticament cap problema en res…).