Després de la darrera fallida de l’”anxaneta” (nom que rebia el meu portàtil), i de decidir que mai més compraria Acer, vaig començar a buscar un nou portàtil. He mirat moltes marques, models, prestacions,… i finalment he optat per Dell.

Dell, el Dell Inspiron 6400, Processador Intel Core Duo, 1Gb de RAM i 120 de disc. Per què? Quan en tres anys i poc la placa base es mor dues vegades et planteges què comprar, marca i com. Automàticament vaig eliminar tota màquina del nivell d’Acer. Vaig mirar HP, Toshiba i Dell. HP, preu, molt car i, a més a més, el servei tècnic té mala fama (amb Acer he escarmentat). Toshiba, me n’han parlat molt bé però el disseny, pes i pantalla no em convenç. Finalment, Dell. Cars, és cert, agafes qualsevol catàleg i trobes autèntiques animalades (en capacitat) per 800 euros, però Dell m’ofereix garantia i confiança i, a més a més, el fet de “personalitzar” ni que sigui una mica la màquina que et vols comprar (en un portàtil no és fàcil) ajuda.

He comprar el Dell afegint una extensió de servei tècnic de 3 anys amb visita a domicili. Per què? per què amb les diferents fallades que he tingut en els darrers tres anys he après que és vital que et responguin ràpid i bé. A més a més, en alguna ocasió he “tastat” aquest servei tècnic de Dell i realment funciona.

Ahir vaig fer la comanda. Ara només em queda esperar. Ja us explicaré com va!