Com cada divendres, a dos quarts de dotze… Cofee hour!

Cada divendres a dos quarts de dotze, la International Student and Scholar Programs(ISSP) organitza l’International Coffee Hour, destinat sobretot, als estudiants internacionals.

?s un punt de trobada d’estudians d’arreu del món i vinculats d’una manera o altra a la Emory University. Cada setmana hi ha un patrocinador, que pot ser una empresa, associació, administració, col·lectiu,… el patrocinador s’encarrega d’aportar el menjar/aperitiu i el beure i es presenten, expliquen qui són, què fan, la seva activitat, i a vegades fan algun sorteig, joc,… Després, la mateixa ISSP aprofita per parlar del què fan i et posen al dia tant de les seves activitats com de diferents col·lectius.

Per exemple, avui ha estat el torn del Unity Month Coffee Hour patrocinat per diferents departaments de la universitat. Menjar de diferents parts del món i presentació d’un grup universitari que canten a’capella (per cert, genials!).

?s una estona en que xerres i coneixes gent d’arreu i, amb els dies, vas fent grupet. Al final acabes xerrant i saludant a un tou de gent, coneixes menjar i costums d’arreu i a vegades tens debats tan surrealistes com el que vaig tenir la setmana passada quan vaig estar parlant amb un cubà, un mexicà i un indi sobre el nom de la llengua del país veí (espanyol o castellà?), i el debat no el vaig iniciar jo, sinó el cubà i el mexicà que deien que ells d’espanyol res, que ells parlen castellà. :-)