Dos dies després de començar la meva aventura per les Amèriques em decideixo a escriure quelcom al meu dip. Divendres passat vaig sortir de l’Aeroport del Prat cap a Atlanta (amb una escala pel mig). El mateix divendres al vespre (hora meva) arribava als Estats Units.

I ara ja sóc a quí! Atlanta, la capital de Georgia, el nou sud, com en diuen aquí. El primer que m’ha sorprès d’aquí han estat els boscos: tot és ple d’arbres i boscos. Quan venia cap aquí en volar prop de la ciutat el paisatge era ben curiós: quatre gratacels i tot ben envoltat de boscos. Bé, de fet, l’apartament on sóc no és ben bé Atlanta, estic a Decatur i no tinc pas la sensació d’estar al costat d’una “gran ciutat” (Atlanta és més petita que Barcelona).

L’apartament on estic no està gens malament. ?s a vint minutets de la feina, té una bona zona ajardinada, aire condicionat (aquí fa molta calor!).. i un gatet! bé, el gatet és part del pacte: la persona que em deixa l’apartament ho fa a canvi que li cuidi el gatet durant un mes i mig ja que ell serà fora.

Bé, amb aquest enviament estreno nova categoria (Atlanta) al dip on miraré d’anar-hi posant tot allò que estigui relacionat amb la meva estada a la terra del cotó (no sé pas on deuen tenir ara tots els camps de cotó).